IBC tartály csap 3/4" műanyag, 60mm

-14%
IBC tartály csap 3/4" műanyag, 60mm
IBC tartály csap 3/4" műanyag, 60mm
IBC tartály csap 3/4" műanyag, 60mm
IBC tartály csap 3/4" műanyag, 60mm

IBC Tartály Csap 3/4" Műanyag – Az ideális megoldás a vízkezeléshez!

Ha IBC tartályt használsz, akkor biztosan tudod, hogy egy jó csap elengedhetetlen ahhoz, hogy a vízkezelés gyors és egyszerű legyen. Az IBC tartály csap 3/4" műanyag nemcsak praktikus, de megbízható megoldás is minden kertész számára, aki szeretné a vizet hatékonyan irányítani. Ismerd meg közelebbről ezt a fantasztikus terméket!

Kiváló Minőség és Tartósság

Ez a műanyag csap kiváló minőségű anyagból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A strapabíró műanyag nemcsak a korrózióval szemben ellenálló, hanem a különböző időjárási körülményeknek is bátran ellenáll. Nem kell aggódnod, hogy a csap megadja magát a napfénynek vagy a csapadéknak, így a kerted vízellátása mindig biztosítva lesz.

Egyszerű Telepítés

A csap telepítése rendkívül egyszerű! Mivel 3/4" méretű, szinte minden standard IBC tartályhoz könnyedén csatlakoztatható. Csak csavarozd a helyére, és már kész is vagy! Nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre, így akár egy kezdő kertész is könnyedén boldogul vele.

Praktikus Használat

A csap használata hihetetlenül praktikus. Akár öntözni szeretnél, akár más vízkezelési feladatokat kell elvégezned, a 3/4" méretű csap ideális választás. Kényelmesen használható, és lehetővé teszi a víz gyors és egyszerű kiöntését. Nem kell többé cipelni a nehéz locsolókannákat, hiszen csak nyisd meg a csapot, és már öntözhetsz is!

Környezetbarát Választás

A műanyag csap egy környezetbarát választás is, hiszen a tartós anyagának köszönhetően hosszú távon használható, így csökkentheted a hulladéktermelést. Ha te is figyelsz a környezetvédelemre, akkor ez a csap ideális választás számodra!

Zárszó

Összességében az IBC tartály csap 3/4" műanyag nemcsak egy egyszerű kiegészítő, hanem egy elengedhetetlen eszköz a vízkezelésben. Praktikus, tartós, és könnyen használható – mindaz, amire szükséged van a kertedben! Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és tedd könnyebbé a locsolást ezzel a fantasztikus csappal!


A képek csak illusztrációk!

Beszerzési idő:
5-10 munkanap
3 329 Ft
Akció: 2 879 Ft
Kezdete: 2024.10.11   Vége: 2024.10.25
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Akcióból hátralévő idő:
db
db
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
szelep 3/4"+ redukciós műanyag 60 mm és cink 1"+ kimenet 1/2"
Adatok
EAN
8584163050710
Cikkszám
256929
Tömeg
270 g/db
Vélemények
kandh_v2